Pipelife jätevesijärjestelmät jälleenmyy
ja asentaa Piwetech.

Ota yhteyttä jo tänään.

Tilaa meiltä jätevesisuunnitelma kiinteistölle

Jätevesisuunnittelussa on huomioitavaa:

 

 • Kiinteistön jätevesisuunnittelu aloitetaan tarkastamalla nykyinen jätevesijärjestelmä.

 • Jätevesijärjestelmä uusitaan vain, mikäli nykyisellä järjestelmällä ei päästä jätevesiasetuksen vaatimiin puhdistustehoihin.

 • Jätevesisuunnitelma on pakollinen, kun jätevesijärjestelmää uusitaan tai sanerataan.

 • Jätevesisuunnitelmalla valitaan kiinteistölle sopivin puhdistusmenetelmä, jolla päästään asetettuihin puhdistustehoihin. Oikealla puhdistamovalinnalla vältetään kustannuksia investoinnissa, käytössä ja huollossa. Hyvä suunnittelu vaatii käynnin kiinteistöllä.

 • Jätevesijärjestelmän uusimisessa on käytettävä pätevää jätevesisuunnittelijaa, haettava rakennuslupa ja asennusta valvovaa KVV-työnjohtajaa.

 • Jätevesijärjestelmän kartoitus on maksuton. Kartoituksen jälkeen annamme hinta-arvion. Hinta-arvio sisältää jätevesisuunnitelman, rakennusluvan hakemisen, jätevesipuhdistamon, asennustyön, perehdytyksen asennettuun jätevesijärjestelmää ja huoltopalvelun.


  Asiakasta kiinnostaa jätevesijärjestelmän hinta. Lopullisen hinnan pystymme antamaan hyväksytyn jätevesisuunnitelman perusteella. Jätevesisuunnitelma on maksullinen.


  Kiinteistöjen jätevesille on valittavissa vaihtoehtoja jätevesien käsittelyssä, joten järjestelmien hintaa vaikuttavat monet tekijät. Jätevesijärjestelmän investointi hinta on suuruusluokaltaan noin 5 000 – 10 000 euroa.

  JÄTEVESIPUDISTUSJÄRJESTELMÄT

  Piwetech Oy asentaa ja myy Pipelife jätevedenpuhdistamoita. Voit ostaa jätevedenpuhdistamon meiltä asennettuna tai asentaa itse. Löydämme teidän käyttökohteeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun. Kutsu meidät kartoittamaan jätevesijärjestelmäänne. Kartoituskäyntimme on ilmainen.


  Pipelife Ympäristön tuotteet tarjoavat laajan valikoiman haja-asutusalueen jätevedenpuhdistamiseen tarkoitettuja pienpuhdistamoita, maasuodatus- ja maaimeytysjärjestelmiä sekä maaperäkäsittelyn fosforin poistoa tehostavia tuotteita.