Maaperäkäsit­telyiden suodatuskasetti­paketti

Suodatuskasetti -järjestelmät on suunniteltu niin wc-, pesu- kuin talousvesienkin ympäristöystävälliseen puhdistamiseen.

Pipelifen suodatuskasettipaketti 5 on muita suodatusjärjestelmiä pienikokoisempi, joten se vaatii asennuskohteessa vain 6 m² tilan. Suodatuskasetit ovatkin erinomainen valinta kohteisiin, joissa valmiiksi rakennettu piha tai asennuskohteen pieni pinta-ala rajoittaa mahdollisuuksia liikkua tontilla. Suodatuskenttä voidaan toteuttaa myös vaakavirtauksena tai pengertämällä pumppaamon avulla.

Suodatuskasettipaketti 5

Pipelifen suodatuskasettipaketti 5

Suodatuskasettipaketti 5 sopii 1-5 hengen talouden jätevesienkäsittelyyn. Järjestelmä puhdistaa jätevedet tehokkaasti ja edullisesti ilman sähköä ja kemikaaleja. Suodatuskasettipaketin etuja ovat sen edullisuus asennusvaiheessa ja helppohoitoisuus käytettäessä.

Suodatuskasettipaketti on muita suodatusjärjestelmiä pienikokoisempi, joten se vaatii asennuskohteessa vain 6 m² tilan. Suodatuskasetit ovatkin erinomainen valinta kohteisiin, joissa valmiiksi rakennettu piha tai asennuskohteen pieni pinta-ala rajoittaa mahdollisuuksia liikkua tontilla. Suodatuskenttä voidaan toteuttaa myös vaakavirtauksena tai pengertämällä pumppaamon avulla.

Suodatuskasettipaketti on laajennettavissa 10 hengen talouden jätevesikäsittelyyn.

Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen.


Ota yhteyttä ja kysy lisää

040 5411 886   -

Copyright © 2018 Piwetech Oy